Video: Käsittämätön episodi Valioliigassa – David de Gea jäi makaamaan kesken pelin, Arsenal teki maalin

David de Gea Manchester United / Pallomeri.net

Valioliigan ottelussa ManU:n ja Arsenalin välillä nähtiin erikoinen tapaus, kun David de Gea makasi maassa Arsenalin tehdessä maalin.

Manchester United ja Arsenal iskivät pöytään todellisen huippuottelun, joka päättyi kotijoukkueen 3-2-voittoon. Peli tosin lähti Unitedin kannalta aivan väärään suuntaan, kun Arsenal teki yhden kauden hämmästyttävimmistä maaleista.

Maali syntyi 13. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Arsenalin Emile Smith Rowe laukoi pallon pesään samalla, kun Unitedin maalivahti David de Gea makasi maassa.

Tv-kuvat paljastivat syyn de Gean kellahdukselle. De Gea tipahti maahan, kun joukkuetoveri Fred astui vahingossa hänen nilkalleen. Heti sen jälkeen de Gea tarttui jalkaansa ja heittäytyi nurmen pintaan eikä hänellä ollut mitään käsitystä siitä, mitä hänen ympärilleen tapahtui.

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että hidastusten perusteella herää epäilys siitä luuliko de Gea saaneensa osuman vastustajalta ja yrittikö hän sen varjolla saada hankittua vapaapotkun? Joka tapauksessa tilanne oli hyvin erikoinen, mutta tuomarin mielestä sääntöjen mukainen. Maali jäi voimaan, peli jatkui normaalisti ja de Geakin toipui tuskistaan nopeasti.

ManU-veskari David de Gea jää makaamaan maahan ja Arsenal tekee sillä välin maalin:

Katso myös: Video: Huikea viimeistely League Onessa – Ipswichin peluri roikotti nöyryyttävän kaaripallon veskarin yli


Pelaajat:
Joukkueet: ,