Video: Uskomattoman ovela temppu KHL:ssä – Barysin Darren Dietz muutti ilmaveiviyrityksen huikeaksi passiksi

Darren Dietz Barys Nur-Sultan KHL / Pallomeri.net

Barys Nur-Sultanin Darren Dietz on ovela veijari. Tämä kävi selväksi hänen tekemästään jäätävästä jatkoaikamaalin alustuksesta.

Barys Nur-Sultan kaatoi Metallurg Magnitogorskin jatkoajalla keskiviikon KHL-kierroksella ja voittajan osuus pisteistä irtosi Barysille maalein 3-2.

Jatkoaikamaalin teki Matt Frattin, mutta maalin esityöstä voisi antaa vähintään kaksi syöttöpinnaa, sillä niin jäätävän nerokas oli tarjoilu, jonka Darren Dietz iski pöytään.

Dietz sai kiekon maalin taakse ja hidastuksista päätellen tahallaan feikkasi yrittävänsä ilmaveiviä saadakseen Magnitogorskin pakin liikkeelle. Nimittäin jos Dietz todella yritti ilmaveiviä ja mokasi, oli yritys aivan tolkuttoman puolivillainen jo heti kättelyssä, mutta harhautuksena se ajoi asiansa mitä mainioimmin.

Dietz vippasi kiekon ilmaan ja jätti veivinsä kesken. Heti, kun Magnitogorskin pakki reagoi ja tuli puolustamaan ilmaveiviä, antoi Dietz rystyllä huikean syötön takatolpalle, jonne Frattin oli jo tulossa. Syöttö meni täydellisesti Frattinin lapaan ja tämä niittasi kiekon pönttöön vuorenvarmasti yhdellä kosketuksella.

Barysin Darren Dietz antaa säälimättömän ovelan maalisyötön jatkoajalla:

Katso myös: Video: Jäätävä ylilyönti – Saksan hyökkääjä veti vastustajaa poikittaisella päin näköä U20


Joukkueet: