Video: Danny Wellbeck tempaisi näyttävän häkin – upea saksipotku sysäsi Norwichin lähelle putoamista

Danny Wellbeck Watford / Pallomeri.net

Norwich hävisi elintärkeän ottelun Watfordille ja on hyvin lähellä putoamista. Watfordin sankari oli upean saksipotkumaalin tehnyt Danny Wellbeck.

Watford ja Norwich kohtasivat tiistai-iltana Valioliigan putoamiskamppailun kannalta erittäin tärkeässä ottelussa ja kotijoukkue Watford poistui kentältä täyden pistepotin kera iskettyään taululle lukemat 2-1.

Voittomaali syntyi 55. minuutilla ja tapa, jolla maali syntyi, oli kerrassaan häikäisevä. Ismaila Sarrin kehno keskitys osui matkalla Norwich-pakkiin ja nousi yläilmoihin. Maalia kohti ajanut Danny Wellbeck näki tilaisuutensa ja räväytti suorastaan maagisen saksipotkun, joka meni korkeassa kaaressa Norwich-maalin perukoille.

Maali oli Wellbeckin ensimmäinen Watford-paidassa ja sen myötä hän mitä todennäköisimmin sinetöi Watfordin sarjapaikan ensi kaudeksi. Samalla Wellbeck sysäsi Teemu Pukin edustaman Norwichin aivan putoamisen partaalle.

Mainos alkaa

Norwichin olisi käytännössä voitettava kaikki jäljellä olevat pelinsä ja Watfordin puolestaan hävittävä kaikki omansa, jotta Norwich säilyisi.

Danny Wellbeck räväytti häikäisevän saksipotkumaalin:


Joukkueet: ,