Newcastlen Danny Rose avautui Valioliigan suunnitelmista – “V***t välitän kansakunnan moraalista!”

Danny Rose Newcastle United / Pallomeri.net

Newcastle Unitedin Danny Rose antoi palaa Instagram-tilillään Valioliigan jatkosuunnitelmista. Rose ei ymmärrä lainkaan paluuajatuksia.

Newcastle Unitedin puolustaja Danny Rose ei peitellyt ärtymystään Valioliigan jatkosuunnitelmia kohtaan maanantaina pitämässään Instagram Livessä. Valioliigan paluu sai hallituksen hyväksynnän ja pelien on tarkoitus jatkua näillä näkymin jo kesäkuussa.

Roselta ei löydy ymmärrystä suunnitelmille.

– Hallitus sanoo, että me tuomme jalkapallon takaisin, koska se toimii moraalibuustina kansakunnalle. Minä v***t välitän kanskunnan moraalista! Ihmishenget ovat vaarassa. Jalkapallon kohdalla ei pitäisi edes puhua paluusta, kunnes luvut ovat pudonneet massiivisesti, Rose puhkui ESPN:n mukaan.

Rose kertoi seuranneensa uutisista ilmoitusta mahdollisesta paluuajankohdasta.

– Se on aivan silkkaa p***aa. Mitä, jonnekin kesäkuun alkuunko asti se oli, kun oltiin vielä pelaamatta? En edes kiinnitä siihen huomiota, Rose tuhahti.

Valioliiga ei ole tehnyt vielä lopullisia päätöksiä kauden kohtalon suhteen, mutta Rosen mainitseman moraalibuustin lisäksi Valioliigalla on valtavat taloudelliset intressit kauden loppuunpelaamiselle, kun liigan otteluita esittävät tv-yhtiöt tulevat tällä tietoa vaatimaan valtavia korvauksia vaikka kausi jatkuiskin.

Tsekkaa myös: Klassikkovideo: Huikea tapahtumaketju Kroatian liigassa – Slaven juhli maalia liian aikaisin ja Hajduk teki tyhjiin vastaiskusta


Joukkueet: