Sikamaisen nerokas voittomaali – Stevenagen Danny Rose yllätti vastustajan maalivahdin aivan housut kintuissa

Danny Rose Stevenage

League Twossa nähtiin häikäilemätön, mutta perin ovela tempaus, kun Stevenagen Danny Rose piileskeli ja yllätti vastustajan veskarin.

Stevenage kohtasi Hartlepoolin kotonaan lauantain League Two -kierroksella ja peli päättyi kotivoittoon maalein 1-0. Voitto irtosi varsin ovelalla tavalla. Voittomaalin teki Stevenagen Danny Rose ja maali syntyi 79. minuutilla.

Maali tuli mahdolliseksi, kun Hartlepoolin maalivahti Ben Killip oli antamassa avauspotkua, eikä huomannut Rosea. Tässä tuleekin maalin ovela osuus, eli Rose jäi piileksimään Killipin takana. Hän oli Hartlepoolin maalin sisällä ja odotti oikeaa hetkeä.

Kun Killip heitti pallon kauemmaksi itsestään, näki Rose tilaisuutensa tulleen. Hän pinkaisi Killipistä ohi, otti pallon, harhautti Killipiä, käveli tyhjälle maalille ja siirsi pallon rysään. Killip jäi lannistuneena istumaan kentälle ja pystyi vain seuraamaan, kuinka Rose pisti pelivälineen maaliin.

Stevenagen Danny Rose yllättää Hartlepoolin maalivahdin aivan totaalisesti:

Katso myös: Hyytävä kohtaaminen! Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo näkivät ensimmäisen kerran kohuhaastattelun jälkeen