Video: Täysin mielipuolista ja upeaa – pyöräilijä Danny MacAskill laski lähes pystysuoria kallioseinämiä alas

Danny MacAskill Dubh Slabs / Pallomeri.net

Ammattipyöräilijä Danny MacAskill vei uusimmalla videollaan alamäkilaskun aivan uudelle tasolle, kun hän laski alas Dubh Slabs -kallioita.

Pyörätempuistaan tunnettu skotlantilainen trial- ja maastopyöräilijä Danny MacAskill ei ole mies, joka kuuntelee itsesuojeluvaistoaan. Viimeisimmällä videollaan hän nimittäin laskeutuu alas kiipeilijöiden suosiossa olevaa Dubh Slabs -kalliota pitkin syrjäisellä Skyen saarella Skotlannissa.

Yhtä isoa kivilaattojen yhdistelmää oleva paikka on juuri sopiva MacAskillin testata, mikä on mahdollista ja kuinka jyrkkää kalliota pyöräilijän on mahdollista laskeutua.

MacAskill laskettelee alas jyrkiltä, paikoin jopa lähes pystysuorilta kallioilta välillä sivuluisussa, mutta häkellyttävästi pyörä pysyy koko ajan hallinnassa.

Mainos alkaa

– Se oli aika pelottavaa ja uskomatonta, MacAskill sanoo videolla aivan käsittämättömän näyttävän sekä vähintäänkin yhtä vaaralliselta näyttäneen urakkansa päätteeksi.

Danny MacAskill laski Dubh Slabsien seinämiä alas maastopyörällään:

Katso myös: Video: Järkyttävä loukkaantuminen rugbymaaottelussa – Italian pelaaja väänsi englantilaisvastustajan polven aivan solmuun