Video: Uskomaton loppu Ranskan avointen puolivälierälle – Daniil Medvedev tuhersi ottelupallon hämmästyttävällä tavalla

Daniil Medvedev Roland-Garros 2021 / Pallomeri.net

Daniil Medvedev teki kyseenalaisen päätöksen Ranskan avointen puolivälierässä, kun hänen ottelupalloideansa paloi rumasti pohjaan.

Ranskan avoin tennisturnaus matkaa kohti huipennustaan, kun väki vähenee. Puolivälieräkierroksen huikein ja samalla hämmentävin hetki koettiin, kun Daniil Medvedev kohtasi Stefanos Tsitsipasin.

Tsitsipas voitti ottelun erin 6-3, 7-6 (7-3), 7-5, mutta suurin huomio kiinnittyi nimenomaan ottelun päättäneeseen pisteeseen, joka syntyi Medvedevin syöttövuorolla.

Medvedev yritti olla ovela ja yllättää syvällä pelaavan Tsitsipasin löysällä alakautta lyödyllä syötöllä, mutta tällä kertaa lopputulos oli vain karmaisevan nolo. Tsitsipas ei mennyt miinaan eikä syöttö muutenkaan ollut järin häävi ja Tsitsipas palautti pallon tylysti Medvedevin selän taakse ratkaisten ottelun.

Medvedevin riskaabeli ratkaisu on saanut osakseen valtavasti pilkkaa ja ihmettelyä, mutta hän itse puolusti ratkaisuaan ottelun jälkeen.

– Ajattelin sitä koko ottelun ajan, että ehkä voisin tärkeän pisteen kohdalla yrittää sitä, koska mielestäni hän pysytteli kaukana verkosta, jolloin se voi aina toimia. Sopivaa tilaisuutta ei kuitenkaan auennut aikaisemmin, mutta ajattelin, että se olisi hyvä valinta, jolla voisin yllättää hänet. Se ei toki toiminut alkuunkaan kuten piti. Hän sai siitä helpon pallon, josta ratkaista pelin, mutta kuten sanottua, se oli taktinen valinta, Medvedev sanaili.

Daniil Medvedev yrittää ovelaa temppua, joka menee rumasti pieleen:

Katso myös: Video: Järjetöntä sikailua jalkapallokatsomossa – USA:n pelaajat kahdesti pullo- ja tuoppisateessa, viisi ihmistä pidätetty


Pelaajat: