Video: Outo episodi Ranskan avoimissa – Danielle Collins menetti otteen pelistä, reagoi sättimällä kuuluvasti poikaystäväänsä

Danielle Collins / Pallomeri.net

Ranskan avointen naisten turnauksen puolivälierässä koettiin hämmentävä episodi, kun Danielle Collins alkoi huutelemaan poikaystävälleen.

Danielle Collins ja Sofia Kenin kohtasivat Ranskan avointen naisten turnauksen puolivälierässä keskiviikkona ja Kenin jatkoi matkaansa välieriin voittamalla ottelun erin 6-4, 4-6, 6-0.

Ottelun toisessa erässä nähtiin kiusallinen episodi, joka herätti kosolti huomiota. Collins aloitti toisen erän tekemällä syöttövuorollaan peräti kolme kaksoisvirhettä peräjälkeen. Tästä hän kuitenkin vielä selvisi.

Seuraavassa pelissä hän tienasi itselleen kaksi mahdollisuutta syötönmurtoon, mutta hukkasi ne. Tämän jälkeen, kun ottelulähetyksessä näytettiin hidastuksia ratkaisevasta pisteestä, kuului taustalta Collinsin ääni.

Mainos alkaa

– Siirry toiselle paikalle. Siirry toiselle paikalle! Häiritset minua, Collins puhkui.

Seuraavan pisteen hävittyään hän toisti vielä vetoomuksensa. Myöhemmin paljastui, että Collins sätti katsomossa istunutta poikaystäväänsä, joka toimii myös hänen valmentajanaan.

Ottelun tallenteesta ei löydy merkkejä mistään muusta kuin, että poikaystävä olisi istunut katsomossa hiljaa, mutta mitä ilmeisimmin Collins sai hänen siirtymisestään hetkellistä apua, sillä hän voitti toisen erän.

Collinsin turnaus kuitenkin päättyi tylysti, kun Kenin jätti hänet nollille päätöserässä.

Danielle Collins alkaa tekemään virheitä ja sen jälkeen sättii poikaystäväänsä:

Collinsin poikaystävä tekee työtä käskettyä:

Katso myös: Video: NFL-matsi päättyi kunnon rähinään – taustalta paljastui perhedraama