Video: Roma-legenda Daniele De Rossi pukeutui valeasuun – seurasi Rooman paikallisottelua fanikatsomossa

Video: Roma-legenda Daniele De Rossi pukeutui valeasuun – seurasi Rooman paikallisottelua fanikatsomossa

AS Roman legenda Daniele De Rossi jätti seuran viime keväänä, kun mies siirtyi hetkeksi pelaamaan argentiinalaisen Boca Juniorsin riveihin. Pelaajaura tuli kuitenkin päätökseen tammikuussa, kun keskikenttäpelaaja ilmoitti ripustavansa nappulakengät naulaan.

De Rossi oli äärimmäisen pidetty persoona Roma-kannattajien keskuudessa eikä ihme, sillä mies jätti aina kentälle kaikkensa ja Serie A:ssa joukkue oli aina AS Roma.

Italialaislegenda halusi uran päättymisensä jälkeen nauttia viikonloppuna pelatun Rooman paikalliskamppailun kannattajien keskuudessa, missä tunnelma on aina parhaimmillaan. Mies ei kuitenkaan voi liittyä katsomoon omana itsenään, sillä jokainen kannattaja tunnistaisi De Rossin, jolloin pelin seuraaminen saattaisi olla hankalaa, kun edessä olisi yhteiskuvia ja nimikirjoitusten jakamisia.

De Rossi keksikin ovelan idean, jotta pelin katsominen fanikatsomossa onnistuisi. Mies oli palkannut itselleen maskeeraajan, jonka tehtävä oli muokata De Rossin kasvot tuntemattomiksi. Lopputulos olikin täydellinen, sillä silmälaseihin, pitkään peruukkiin ja harmaaseen partaa pukeutunut De Rossi sai seurata Rooman paikalliskamppailun rauhassa, koska yksikään kannattaja ei tunnistanut legendaa valeasussaan.

Daniele De Rossi valeasussa upposi – kukaan ei tunnistanut legendaa

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut