Daniel Sturridge erikoisen sopan keskiössä – rap-artisti vaatii löytöpalkkiota futistähden koirasta

Daniel Sturridge - Pallomeri.net

Englantilainen futistähti Daniel Sturridge on määrätty maksamaan 22 400 puntaa eli noin 26 400 euroa Foster Washingtonille, joka tunnetaan myös rap-artisti Killa Famena.

Tapaus juontaa juurensa kesään 2019, jolloin Sturridgen kotiin murtauduttiin ja ryöstösaaliina mukaan lähti myös Lucci-niminen koira.

Sturridge lupasi karvaturrin turvallisesta paluusta kotiin yllä mainitun palkkion, ja pari päivää myöhemmin Killa Fame julkaisikin omalla Instagram-tilillään kuvan koirasta ja kyseli, että mahtaako tämä olla Lucci.

Tapausta on hiljattain puitu oikeudessa, jossa Sturridge tuomittiin maksamaan löytöpalkkio rap-artistille. Sturridge itse ei The Mirrorin mukaan ilmestynyt lainkaan oikeuteen, mikä olisi ehkä kannattanut; hänen näkemyksensä Luccin löytäjästä on nimittäin hyvin poikkeava.

Futistähden mukaan koiran löysi todellisuudessa nuori poika, jolle palkkio on jo maksettu. Tästä Sturridgella on omien sanojensa mukaan todisteita myös video- ja kuvamuodossa.

Oikeuteen ilmestymisen esteenä toki taisi olla se fakta, että Sturridge siirtyi syksyllä Australian liigassa pelaavan Perthin riveihin. Palkkiota Killa Famelle ei vielä ole maksettu, joten saaga jatkunee edelleen.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen myös Sturridgen Twitter-tilillä.