Video: Daniel Ricciardo piti hauskaa suomalaisten kustannuksella – ”Kimi!”

Red Bull -kuski Daniel Ricciardo piti hauskaa suomalaisten kustannuksella.
Red Bull -kuski Daniel Ricciardo piti hauskaa suomalaisten kustannuksella.

Red Bull -kuski Daniel Ricciardo piti hauskaa suomalaisten kustannuksella, kun hän osallistua Itävallassa järjestettyyn lehdistötilaisuuteen.

F1-talli Red Bullin tallissa työkseen ajava Daniel Ricciardo piti hauskaa Itävallassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Hän osallistui tähän yhdessä Kimi Räikkösen kanssa.

Ricciardolta nimittäin kysyttiin suomalaistoimittajan toimesta, että kuka olisi hänen valintansa miehen tallikaveriksi. Ricciardo sai välittömästi kysymyksen punaisesta langasta kiinni, sillä moni odotti australialaisen vastaavan jomman kumman suomalaiskuskin nimen. Red Bull -kuljettaja alkoikin nauraa välittömästi kysymyksen jälkeen.

Mainos alkaa

– Minä tiedän vastauksen, jonka haluat kuulla, eikö vain? Kimi, Ricciardo nauratti paikallaolijoita.

Tämän jälkeen itse Räikkönen huomautti Ricciardolle, että F1:ssä ajaa myös toinen suomalaiskuljettaja, Mercedeksen Valtteri Bottas.

– Ai niin, aivan, pahoittelut. Kimi tai Valtteri, aussikuski sanoi pyrkien lausumaan kuskien nimet suomalaisittain.

Vielä loppuun Ricciardo kysyi toimittajalta, että pitäisikö hänen vielä vastata tosissaan, mutta tähän aussikuski ei osannut antaa vastausta. Ricciardo ajaa tällä hetkellä samassa tallissa mielipiteet jakavan hollantilaiskuskin, Max Verstappenin, kanssa.

https://www.instagram.com/p/BkkwnMAheUz/?taken-by=f1

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Itävallan GP ajetaan tämän viikonlopun aikana. Voit lukea ennakkomme TÄÄLTÄ.