Täysin älytön pelastus – HPK:n Daniel Lebedeff poimi kiekon turvaan selkänsä takaa

Daniel Lebedeff HPK

HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff polkaisi aivan heittämällä ainakin Liigan alkukauden upeimman torjunnan ottelussa KalPaa vastaan.

KalPa voitti HPK:n torstai-illan Liiga-trillerissä rankkarikisan jälkeen maalein 3-2, mutta voitto olisi voinut tulla aiemminkin, ellei HPK-vahti Daniel Lebedeffillä olisi ollut niin vahva ilta.

Paras esimerkki tästä saatiin ottelun avauserässä, kun KalPa johti 1-0 ja HPK oli alivoimalla. KalPan Jaakko Rissanen yritti syöttää kiekkoa takatolpalle, mutta HPK:n puolustaja Rony Ahonen tuli katkaisemaan syöttöä ja iski mailan väliin.

Ahosen mailasta kiekko kimmahti kohti maalia ja Lebedeff joutui kiperään paikkaan, sillä hän oli ehtinyt jo lähtemään liikkeelle kohti takatolppaa. Kiekko lennähti hänen selkäänsä, mutta Lebedeff pelastui mielettömien refleksiensä ansiosta.

Hän venytti räpyläkätensä selkänsä taakse ja sai painettua kiekon räpylällään selkäänsä vasten kaatuen samalla vatsalleen jäähän. Kiekko pysyi vangittuna ja Lebedeff tuli ottaneeksi vähintäänkin alkukauden komeimman torjunnan.

HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff nappaa aivan älyttömän torjunnan selkänsä takaa:

Katso myös: Käsittämätön tilanne TPS:n CHL-ottelussa – jääongelma ratkaistiin kotijoukkueen huoltajan teippimerkinnällä


Pelaajat:
Joukkueet: