Video: UFC-pomo Dana White teki hurjan paljastuksen – Nurmagomedov mursi jalkansa kolme viikkoa sitten

Dana White

UFC-pomo Dana White oli muiden urheiluihmisten tapaan häkeltynyt siitä tavasta, jolla Khabib Nurmagomedov suorastaan tuhosi Justin Gaethjen.

White ylisti ottelun jälkeisessä haastattelussa venäläistä kaikkien aikojen parhaaksi ottelijaksi. Samalla selvisi myös melkoinen paljastus ottelun alta.

– Olen kuullut huhuja, joista en ollut tietoinen. Ilmeisesti hän on ollut sairaalassa, koska hän mursi jalkansa kolme viikkoa sitten. Hänellä on murtunut kaksi varvasta ja hänen jalkansa luu on murtunut. Hän ei kertonut siitä kenellekään, oli kuin mitään ei olisi tapahtunut, White kertasi hämmästyneenä.

White ei voinut olla ylistämättä suoritusta, joka oli hämmästyttävän ylivoimainen jo ilman taustalla olleita loukkaantumisia. UFC-pomo nosti venäläisen jopa lajin kaikkien aikojen parhaaksi.

– Hän on tämän planeetan kovin ihminen. Hän on maailman paras vapaaottelija kaikki painoluokat huomioon ottaen, White totesi ottelun jälkeen.

Lauantainen ottelu Justin Gaethjea vastaan jää venäläisen viimeiseksi, sillä ottelun jälkeisessä tunteikkaassa haastattelussa mestari kertoi lopettavansa uransa.

UFC-pomo paljasti Khabib Nurmagomedovin loukkaantumisen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: