Video: Dallas voitti jatkoajalla – Radulovin fantastinen rannari ratkaisi ottelun

Alexander Radulov - Dallas Stars jatkoaikamaali

Dallas Stars nappasi toisen kiinnityksen Stanley Cupin finaaleihin, kun Vegas Golden Knights kaatui sarjan kolmannessa osassa jatkoajalla lukemin 3-2.

Avauserä – ja pitkälti toistakin erää – mentiin tunnustelevissa merkeissä eikä osumia nähty. Maalihanat aukaistiin toisen erän viimeisellä minuutilla, kun Miro Heiskanen vapautti pakkiparinsa Jamie Oleksiakin läpiajoon ja tämä sai ujutettua kiekon sisään.

Kolmannessa erässä Vegas hallitsi ja onnistui tasoittamaan pelin erän alussa Shea Theodoren toimesta ylivoimalla – juuri kun viidellä kolmea vastaan taistellut Stars oli saanut neljännen miehen askiin.

Mainos alkaa:

Hallinta jatkui, mutta seuraavasta maalista vastasi nopean hyökkäyksen päätteeksi Dallasin Jamie Benn. Vegas kuitenkin tasoitti pelin jälleen ajassa 52:46, kun kiekko kimposi Mark Stonen kautta sisään. Dallasin valmennus haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä, mutta osuma pysyi tarkistuksen jälkeen voimissaan.

Tämän jälkeen Vegas myllytti peliä, mutta Anton Khudobinin huipputorjunnat pitivät pelin tasoissa ja edessä oli jatkoaika.

Sitä oli ehditty pelaamaan vain puolisen minuuttia, kun Alexander Radulovin mahtava rannelaukaus upposi sisään ja toi Dallasille voiton.

Ottelun kaikki tilastot näet NHL:n sivuilta.

Alexander Radulov ratkaisi ottelun:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Katso myös: Video: Jesse Puljujärvi oli taas kentän päällikkö – kyykytti KalPaa kahdella upealla osumalla


Pelaajat:
Joukkueet: ,