Dallas Starsin suomalaismafia jylläsi – Hakanpää, Heiskanen ja Kiviranta iskivät maalin mieheen

Dallas Starsin Joel Kiviranta

Dallas Starsin suomalaispelaajista peräti kolme pääsi maalin makuun ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan, jonka Dallas voitti 4-1.

Dallas Stars pöllytti Winnipeg Jetsiä maalein 4-1 ja pääosiin nousi Dallasin mittava suomalaiskatras, kun Jani Hakanpää, Miro Heiskanen ja Joel Kiviranta iskivät maalin mieheen ja Esa Lindell sekä Roope Hintz puolestaan saivat kumpikin yhden syöttöpisteen nimiinsä.

Hakanpää iski suomalaisista ensimmäisenä ja tuli tehneeksi samalla ottelun voittomaalin. Hakanpää pääsi heti Dallasin ylivoiman päättymisen jälkeen pyssyttämään siniviivalta. Laukaus oli kova, se oli tarkka ja löysi myös tiensä Winnipegin reppuun.

Seuraavaksi vuorossa oli Kiviranta, joka pääsi hetkeä aiemmin yrittämään reboundista, mutta ei osunut maalilla pyörineeseen irtokiekkoon. Kiviranta ei jäänyt kuitenkaan ihmettelemään asiaa sen enempää, vaan haki itselleen vetopaikan ja pääsi hautaamaan Lindellin syötön Winnipegin verkkoon. Kivirannan suoraan syötöstä ampuma laukaus meni Winnipeg-vahti Connor Hellebuyckin suojusten kautta ylänurkkaan.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, maalin makuun pääsi Heiskanen, joka maalasi ylivoimalla. Heiskanen ampui kiekon siniviivasta lämärillä pussiin, eikä kiekolla ollut kovin isoa rakoa, mistä kulkea.

Jani Hakanpää aloitti Dallasin suomalaiskarkelot kovalla ja tarkalla lämärillä:

Joel Kiviranta maalaa suoraan syötöstä:

Miro Heiskanen heittää Starsin neljännen ylivoimalla:

Katso myös: Tajuton laaki etuyläkulmaan – Sebastian Aho sai aivan liikaa tilaa ja rankaisi Seattlea heti


Pelaajat: ,,
Joukkueet: