Roope Hintz ja Miro Heiskanen tarjoilivat – Joe Pavelski tykitti jatkoaikaosuman sisään

Joe Pavelski Miro Heiskanen Dallas Stars - Pallomeri.net

Dallas Stars pelasi niin sanotusti veitsi kurkulla torstaina, mutta onnistui suoriutumaan tästä haasteesta kunnialla.

Homman nimi oli se, että Dallas oli kotikaukalossaan pakkovoiton edessä, sillä vierailija Vegas Golden Knights johti sarjaa 3-0.

Neljäs ottelu tarjoili yleisölle maaliviihdettä neljän osuman edestä – kaksi kumpaankin päähän. Starsin maaleista vastasi kahdesti osunut Jason Robertson ja Vegasin puolelta osuivat William Karlsson sekä Jonathan Marchessault.

Mainos alkaa:

Edettiin jatkoajalle, jota oli takana reilut pari minuuttia, kun Vegasin Brayden McNabb passitettiin kaksiminuuttiselle korkeasta mailasta.

Dallas ei jättänyt tätä mahdollisuutta käyttämättä: Roope Hintzille avautui ensin maalin eteen loistava tekopaikka, mutta hän ei yrityksessään onnistunut. Hintz pelasi kiekon viivaan Miro Heiskaselle, joka puolestaan jakoi pelivälineen Joe Pavelskille. Pavelski antoi palaa suoraan one-timerista ja pikkumusta löysi tiensä maaliin.

Hintzille merkittiin ottelussa kaksi syöttöpistettä, joiden myötä hän vankisti asemiaan pudotuspelien pistepörssin kärkinimenä. Kasassa on nyt 24 pistettä (10+14), kun taas jo Stanley Cupin finaaleissa paikkansa varmistaneen Florida Panthersin Matthew Tkachuk on kerännyt tehot 9+12=21.

Dallas Stars vei neljännen ottelun jatkoerässä:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,