3. erän puolivälissä peli oli 1-4 – Dallas Stars suoritti todellisen ihmenousun voittoon asti

Dallas Stars ihmenousu - Pallomeri.net

Dallas Stars vastasi yhdestä lähiaikojen hurjimmista kirisuorituksista, kun se nousi päätöserän puolivälin jälkeen kolmen maalin tappioasemasta voittoon.

Max Domi vei hieman ennen päätöserän puoliväliä vierasjoukkue Chicago Blackhawksin jo 4-1-johtoon ja peli näytti ratkenneelta.

Toisin kuitenkin kävi.

Vain hetki maalinsa jälkeen Domi passitettiin kaksiminuuttiselle kampituksesta ja Stars pääsi hakemaan kavennusta ylivoimalla. Kun kello näytti aikaa 50:15, Jamie Benn iski 2-4-kavennusosuman sisään terävällä rannelaukauksella.

Ajassa 53:58 Mason Marchment toi kotijoukkueen maalin päähän, ja vain 14 sekuntia tämän jälkeen Ty Dellandrea tasoitti lukemat 4-4:ään ohjattuaan Jani Hakanpään viivavedon sisään.

Stars ei kuitenkaan ollut vielä valmis, sillä kun pelikellossa oli jäljellä puolisentoista minuuttia, Radek Faksa iski joukkueen 5-4-johtoon. Osumaa tarkasteltiin videolta, mutta lopulta oli päivänselvää, että kiekko oli ylittänyt maaliviivan.

Jason Robertson naulasi vielä loppulukemat 6-4 tyhjiin sinetöiden Starsin viisi osumaa sisältäneen viimeisen kymmenminuuttisen.

Katso myös: Dallas-pelaaja niitattiin kylmäksi – Jani Hakanpää haki taklaajan nyrkkihippaan

Dallas Stars suoritti mielettömän nousun Chicagoa vastaan:

Jos videon upotus ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös NHL:n YouTubessa.


Joukkueet: