Dallas Stars luuli jo ratkaisseensa sarjan – selvältä näyttänyt maali hylättiin kyseenalaisesti

Dallas Stars hylätty maali

Colorado Avalanche ja Dallas Stars kohtasivat ottelusarjan kuudennessa ottelussa, josta muodostui todellinen trilleri.

Dallasilla oli toinen mahdollisuus lyödä ottelusarja pakettiin, mutta Colorado löi kaiken peliin. Varsinaisella peliajalla ei nähty kuin kaksi maalia, sillä kumpainenkin onnistui kertaalleen maalinteossa. Coloradon maalista vastasi Mikko Rantanen, kun taas Dallasin maalin teki Jamie Benn.

Kun tilanne oli 60 minuutin jälkeen tasan 1-1, niin edessä oli raastava jatkoaika.

Mainos alkaa:

Dallas oli selvästi niskan päällä jatkoajalla, mutta Coloradollakin oli omat paikkansa. Stars sai kertaalleen kiekon maaliin, mutta tuomari hylkäsi osuman välittömästi maalivahdin häirintänä. Tilannetta lähdettiin tarkistelemaan videolta.

Moni olisi varmasti hidastusten perusteella ollut sitä mieltä, että osuma tulee hyväksyä, sillä Matt Duchene oli maskissa maalivahdin alueen ulkopuolella. Kontakti tuli Coloradon maalivahtiin, mutta se tuli Cale Makarin työntämisen jälkeen. Tuomarit olivat kuitenkin järkkymättömiä ja hylkäsivät maalin myös videotarkistuksen jälkeen.

Starsin päävalmentaja Peter De Boer ei voinut ymmärtää päätöstä, vaan oli totaalisen hämmentynyt hylkäyksen jälkeen. Toisella jatkoajalla Stars kuitenkin onnistui saamaan kiekon maalin myös tuomareiden hyväksymällä tavalla ja näin Stars matkaa läntisen konferenssin finaaliin voitoin 4-2.

Dallas Starsin jatkoaikamaali hylättiin kyseenalaisesti:

Katso myös: Anton Lundell passitti Bostonin kesälomille – iski tasoituksen ja alusti voittomaalin


Joukkueet: