Video: Dallas-hyökkääjän purkukiekko meni aivan vihkoon – osui tuomariin sekä omaa valmentajaa päähän

Dallas Stars

NHL:ssä nähtiin kivulias tilanne, kun Dallas Starsin Jacob Peterson töpeksi purkukiekon kanssa ja osui omaa valmentajaa päähän.

Vegas Golden Knights kiri rinnalle ja ohi ottelussa Dallas Starsia vastaan, kun isäntien vahvan kolmannen erän ansiosta lukemat kirjattiin heidän hyväkseen maalein 5-4.

Kolmannessa erässä nähtiin myös hieman koominen tilanne, joka tosin oli taatusti kivulias ja josta ei onneksi koitunut suurempia vahinkoja. Varsinaisen peliajan viimeinen viisiminuuttinen oli juuri käynnistynyt, kun Dallasin Jacob Peterson yritti keskialueella purkaa kiekkoa kohti Vegasin päätyä.

Peterson epäonnistui tällä kertaa pahasti ja puolivillainen suupaisu karkasi kohti omaa vaihtoaitiota. Ensin Petersonin veto osui kaukalon laidan päälle hypänneen linjatuomarin selkään. Vedossa oli sen verran voimaa, että kiekko jatkoi matkaansa ja osui suoraan Dallasin apuvalmentajan päälakeen.

Valmentaja tipahti välittömästi tuskissaan lattialle, mutta nousi nopeasti ylös eikä saanut näkyviä vammoja. Valmentaja siis selvisi kuhmulla ja ilmeestä päätellen napakalla ärtymyksellä.

Dallas Starsin apuvalmentaja saa kiekon päähänsä, kun Jacob Petersonin purkukiekko lentää omaan vaihtoaitioon:

Katso myös: Video: Nathan MacKinnon ajettiin täysin pystyyn – Gabriel Landeskog tuli noutamaan taklaajan


Joukkueet: