Dallas-vahdin maskin remmit aukesivat – heitti sen päästään ja sai hämmentävän rangaistuksen

Jake Oettinger Dallas Stars

Lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella nähtiin hämmentävä tilanne, kun Dallas-vahti Jake Oettinger sai jäähyn pelin viivyttämisestä.

New York Rangers voitti Dallas Starsin todellisen trillerilopun ansiosta jatkoajalla maalein 2-1, kun Rangers onnistui tasoittamaan pelin käytännössä viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Tämän lisäksi ottelu piti sisällään todella erikoisen hetken, kun Stars-vahti Jake Oettingerille tuomittiin hämmentävä rangaistus kesken kolmannen erän. Oettinger sai kiekon päähänsä ja hänen maskinsa remmit aukesivat.

Tuomari ei huomannut Oettingerin ongelmaa. Oettinger yritti viittilöidä tuomarille ja kun huomiota ei herunut, hän toimi kuten kuka tahansa maalivahti. Oettinger heivasi maskin päästään antaakseen tuomarille merkin, että hänen täytyy päästä suorittamaan huoltotoimenpiteitä.

Normaalisti vastaavissa tilanteissa puhalletaan peli poikki ja käydään tarkistamassa tilanne veskarilta, mutta tällä kertaa ottelun päätuomari kiskaisi melkoisen ässän hihastaan ja päätti kylmänviileästi antaa Oettingerille jäähyn.

Oettinger sai kahden minuutin rangaistuksen pelin viivyttämisestä, eikä asiaa auttanut edes se, että hän seuraavaksi korjaili maskiaan pelikuntoon, jolloin oli päivänselvää, että hänen aiheuttamansa pelikatko oli täysin tarpeellinen.

Dallas Starsin Jake Oettinger saa hämmentävän rangaistuksen pelin viivyttämisestä:

Katso myös: Tarkka niitti yläpesään – Jesse Puljujärvi painoi kiekon ohi Kaapo Kähkösen


Pelaajat:
Joukkueet: