Dallas Mavericks – Chicago Bulls näkyy suorana – tässä live stream

NBA Detroit Chicago Bulls Cleveland Chicago Bullsin NBA Lauri Markkasen Lauri Markkanen Chicago NBA / Pallomeri.net

Lauri Markkasen Chicago Bulls pelaa sunnuntaina Prime Time -ottelun, kun joukkue matkustaa Dallas Mavericksin vieraaksi. Tässä live stream taistoon!

Dallas Mavericks – Chicago Bulls – live stream:

Täksi kaudeksi valmennuksensa uusinut Bulls on neljän ottelun tappioputkessa, joten vaikeudet eivät tunnu millään helpottavan. Myös Lauri Markkasen alkukausi on sujunut tahmeasti, sillä loukkaantumiset ja karanteenit ovat sotkeneet pahasti ohjelmaa eikä tuntuma varmastikaan ole kunnossa.

Nyt paluu kentille on kuitenkin jälleen tehty ja pikku hiljaa tulosten pitää parantua. Markkanen on kuitenkin Bullsin ykköstykkejä, joten pisteitä odotetaan, jotta voittoja on mahdollisuus napata.

Sunnuntaina haaste on kova, sillä Luka Doncicin johtama Dallas on laadukas nippu, joka tultanee näkemään tälläkin kaudella pudotuspeleissä.

Unibet-TV välittää ottelun suorana lähetyksenä. Kamppailu käynnistyy klo 22:00.

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!