Vancouverin Dakota Joshua iski fantastisen osuman – kiekko reppuun omien jalkojen välistä

Dakota Joshua Vancouver Canucks

Vancouver Canucksin Dakota Joshua oli joukkueensa sankari, kun Canucks varmisti pudotuspelipaikkansa kaatamalla Anaheim Ducksin.

Joshua viimeisteli kaksi osumaa, kun kotijoukkue nappasi 3-2-voiton.

Näistä maaleista varsinkin toisessa erässä syntynyt 2-0-kihaus oli mahtavaa katseltavaa. Pius Suter pelasi kiekon maalinedustalle Joshualle, joka vei kiekon välittömästi omien jalkojensa väliin ja nosti pelivälineen sieltä terävällä sivalluksella ylänurkkaan.

Anaheim onnistui nousemaan vielä 2-2-tasatilanteeseen, mutta illan ykköstähdestä ei ollut epäselvyyttä, sillä kun peliä oli jäljellä pari minuuttia, Joshua sinetöi illan toisellaan 3-2-päätösnumerot.

Joshua on pelannut tällä kaudella 55 peliä tehoilla 15+13=28. Anaheim-matsi oli hänelle vasta toinen sen jälkeen, kun mies oli sivussa 18 ottelua käsivamman vuoksi.

NHL:n runkosarjaa on jäljellä reilut pari viikkoa. Vancouverin lisäksi lännestä pudotuspelipaikkansa ovat varmistaneet Dallas Stars ja Colorado Avalanche. Idässä varmoja pudotuspelijoukkueita ovat New York Rangers, Carolina Hurricanes, Boston Bruins ja Florida Panthers.

Dakota Joshua tehtaili huiman osuman ylivoimalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös B/R Open Icen X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: