Dallas Cowboys ja pelinrakentaja Dak Prescott jatkosopimukseen – pelkkä allekirjoitusbonus 66 miljoonaa

Dak Prescott nfl dallas cowboys - pallomeri.net

NFL-seura Dallas Cowboys ja pelinrakentaja Dak Prescott, 27, ovat solmineet nelivuotisen jatkosopimuksen, joka tuo pelaajalle tähtitieteelliset tulot.

Uusi kontrahti on arvoltaan hurjat 160 miljoonaa dollaria, josta mies saa pelkästään allekirjoitusbonuksena 66 miljoonaa. Jos koko summan puolestaan jakaa sopimuksen kestolla, niin vuosiansiot kohoavat 40 miljoonaan dollariin, eli noin 34 miljoonaan euroon.

Erinäisten kikkailujen myötä Prescott lohkaisee Cowboysin palkkabudjetistä ”vain” noin 22 miljoonan siivun. Sopimuksessa on lisäksi pykäliä, joilla diiliä voidaan muun muassa kasvattaa kuusivuotiseksi, mikäli molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Mainos alkaa

Prescott loukkasi jalkansa karmealla tavalla lokakuussa pelatussa ottelussa, mutta toipuminen on mitä ilmeisimmin sujunut odotetulla tavalla, ja mies nähtänee tositoimissa, kun uusi kausi käynnistyy ensi syksynä.

Alla olevalla videolla tuoretta sopimusta perkaa NFL Networkin tiimi.

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen NFL Networkin YouTubessa. Voit halutessasi katsoa myös ESPN:n Sportsnetin studioväen pohdintoja tuoretta kontrahtia koskien.


Pelaajat:
Joukkueet: