Video: Uskomatonta pupeltamista puolin ja toisin – Jokeri-vahti lahjoitti aivan avopaikan, CSKA-peluri tunaroi tilaisuutensa

CSKA-Jokerit kohellus / Pallomeri.net

Moskovan CSKA:n ja Jokereiden välisessä ottelussa nähtiin varsin koominen tohelointihetki puolin ja toisin, kun mokaan vastattiin mokalla.

Moskovan CSKA:n Maxim Shalunovlilla oli Jokerit-ottelun toisessa erässä aivan pomminvarma paikka pistää peli jo kenties lopullisesti jäihin, mutta hän ei onnistunut. Sen sijaan hän tuli huipentaneeksi hyvin koomisen tapahtumaketjun omalla tunaroinnillaan.

Toista erää oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia, kun Jokereiden Jakub Krejcik menetti kiekon hyökkäysalueen siniviivalla. Shalunov oli tällä välin karannut hänen selustaansa ja yritti ottaa joukkuetoverinsa korkeaa kaarisyöttöä ilmasta haltuun.

Tämä ei aivan onnistunut, vaan kiekko meni kohti Jokeri-vahti Anders Lindbäckiä. Kauas vastaan tulleella Lindbäckillä oli ajatuksena pelata kiekko nopeasti takaisin ylös, mutta hän tunaroi karmaisevalla tavalla. Lindbäck kiskaisi kiekon suoraan päin Shalunovia.

Shaluvonille aukesi tästä aivan ilmainen ja pomminvarma maalipaikka, mutta Shalunov teki jotain aivan odottamatonta ja rannasi kiekon suoraan takatolppaan ja siitä ulos.

CSKA johti tapahtumahetkellä peliä maalein 4-2 ja kolmen maalin johtoasema olisi saattanut katkaista Jokereiden selkärangan. Nyt isäntien illasta tuli hikinen, sillä Jokerit tasoitti pelin kolmannessa erässä ja otti itselleen pisteen, vaikka CSKA lopulta pelin voittikin jatkoajalla maalein 5-4.

Jokereiden Anders Lindbäck antaa avopaikan, mutta CSKA:n Maxim Shalunoville ei maistu:

Sirkusteluhetki toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Video: USA:n Matt Boldy jakeli maagisen no-look-passin Slovakiaa vastaan


Joukkueet: ,