CS-vihjeet: Vitality – Ninjas in Pyjamas | 2.6. klo 20:15

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet osuivat komeasti maanantaina, joten jatketaan samalla flow-tilalla kohti tiistaita. Tässä pelivalinta ja perustelut illan kohteeseen.

Nappaa 10€ ilmaisveto CS:GO-kohteisiin!

Vitality – Ninjas in Pyjamas

BLAST Premier Spring Showdown -turnaus starttasi maanantaina, kun Vitality pelasi 15-15-tasapelin ENCEn kanssa, kun taas Ninjas in Pyjamas voitti isoja muutoksia kokeneen Astraliksen.

Joukkueet ovat tuttuja toisilleen viime viikolta ja tuolloin Vitality suorastaan jyräsi ruotsalaisten yli ja nappasi 2-0-voiton. Ranskalaiset ovat myös tänään suosikkeja, mutta tarjolla on jopa yllättävän suurta kerrointa Vitalityn voitosta. Tasoero on kuitenkin selvä joukkueen hyväksi, sillä NiP on hieman ailahdellut kokoonpanomuutosten jälkeen ja kasvukipuja tulee olemaankin.

Mainos alkaa

Vitality on joukkueista selvästi yhtenäisempi, minkä lisäksi joukkueen riveistä löytyy maailman parhaimpiin pelaajiin lukeutuvat ZywOo. Lapulle lähteekin Vitalityn voitto komealla kertoimella.

Kaikki BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen ottelut näet suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilta, mistä löydät myös livekertoimet kamppailuihin.

Coolbet
Vitality – Ninjas in Pyjamas
Alkaa: 2.6. klo 20:15
Vihje: Vitality
Kerroin: 1.73
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!