CS-vihjeet: Team Vitality – FaZe Clan | Klo 21:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet ovat napsuneet nyt useamman kerran putkeen oikein, joten jatketaan samaa tahtia myös torstaina. Tässä pelivalinta!

Team Vitality – FaZe Clan

Vitality aloitti BLAST Premier Spring Finals -turnauksen vakuuttavalla tavalla, kun se kaatoi G2 Esportsin suoraan 2-0. Sen sijaan FaZE Clan joutui hieman tiukemmalle, sillä ENCE kaatui 2-1. FaZe Clan on rankingissa ranskalaisjoukkuetta ylempänä, mutta Vitalityn vakuuttavat otteet viime aikoina tekevät ottelun lähtökohdista äärimmäisen tasaiset. Myös karttavalinnat tulevat varmasti olemaan tasaväkiset, joten siltäkään osin kumpikaan ei saa etua. Nyt käännetään katseet viime viikkojen otteisiin ja siihen, että Vitalitylta löytyy ehdottomasti ottelun kuumin pelaaja, sillä ZywOo on suorittanut suorastaan maagisella tavalla viime otteluissa. Laitetaan lapulle Vitalityn voittoa!

Huippuottelu tulee totutusti ilmaiseksi Coolbetin sivuilta, josta näet lähes kaikkien huipputurnausten ottelut suorana lähetyksenä Twitch-palvelun avulla. Otteluun on tarjolla myös livekertoimet!

Mainos alkaa
Coolbet
Team Vitality – FaZe Clan
Alkaa: 18.6. klo 21:00
Vihje: Team Vitality
Kerroin: 1.91
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!