CS-vihjeet: OG – Ninjas in Pyjamas | Klo 16:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tiistaina ESL One Cologne -turnauksesta, jossa OG:n ensimmäisenä vastustajana on Ninjas in Pyjamas.

OG – Ninjas in Pyjamas

OG on saanut pyyhittyä pölyt jaloista tauon jälkeen, kun joukkue osallistui DreamHack Open Summer turnaukseen. Aleksib:n johtamalla tiimillä oli kaikki ainekset painella finaaliin, mutta maailman ykkösjoukkue onnistui nousemaan kuilun partaalta 2-1-voitton. Tuo oli kuitenkin osoitus siitä, että OG:lla on valtava potentiaali, kun paketti pysyisi vielä astetta paremmin kasassa.

Ninjas in Pyjamas on ennakolta hienoinen suosikki, mutta ruotsalaiset ovat pelanneet edellisen virallisen ottelun kesäkuussa, joten ei olisi ihme, vaikka esityksessä olisi vielä pientä tahmeutta. NiP jäi tauolle kaiken lisäksi kolmen peräkkäisen tappion kanssa, joten tekemistä riittää myös NiPin leirissä.

Kun käydään hieman läpi tulevia karttoja, niin NiP valitsee kaikella todennäköisyydellä Overpassin tai Trainin, mitkä pitäisivät olla ruotsalaisille selvästi vahvempia karttoja kuin OG:lle. Sen sijaan Aleksib:n kipparoima tiimi valitsee puolestaan Nuken tai Infernon, missä vaakakuppi kääntyy sitten taas aivan päinvastaiseen suuntaan. Eikä olisi kovinkaan suuri yllätys, mikäli kolmantena karttana olisi Dust2 tai Mirage, missä sitten ratkaistaisiin voitto.

Mainos alkaa

Yli 2,5 karttaa saa sellaisen kertoimen, että se lähtee helposti lapulle!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!