CS-vihjeet: OG-BIG | Klo 19:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet ovat napsuneet hämmästyttävän kovalla tavalla viime aikoina oikein. Samalla kaavalla lähdetään liikkeelle myös lauantaina.

OG-BIG

OG:n ottelut ovat tarjonneet viihdettä oikein kunnolla viime päivien aikana ja yksi yhtäläisyys on se, että lähes poikkeuksetta ottelut ovat venyneet kolmanteen karttaan. Lauantaina haaste on kuitenkin astetta kovempi, kun vastaan asettuu saksalainen BIG, joka on hurjassa lennossa. OG on kuitenkin jo kertaalleen turnauksen aikana kaatanut BIG:n. Tuolloin lukemat olivat juurikin 2-1.

Yksi illan isoimmista kysymyksistä on se, että pystyykö OG voittamaan oman karttansa. Tänään omaa karttaa ei ole yksinkertaisesti varaa hävitä, sillä BIG tulee olemaan omassa valinnassaan niin kova, että siitä OG:n voittoa on ei pysty ennustamaan. Viimeksi OG onnistui voittamaan oman karttavalintansa Infernon, joka saattaa olla myös valinta tänään.

OG:n itseluottamus on varmasti sen verran kovassa nousussa, että joukkue pystyy ottamaan vieläkin enemmän tiimistään irti. Aleksib on ollut hyvässä iskussa ja myös NBK- on nostanut tasoaan hurjasti. Se lupailee hyvää lauantaille, joten otetaan lapulle viime päiviltä tuttu yli 2,5 karttaa.

Mainos alkaa

Illan ottelu tulee suorana lähetyksenä Coolbetin kautta, mistä löydät myös livekertoimet koko kamppailun ajan.

Coolbet
OG – BIG
Alkaa: 4.7. klo 19:00
Vihje: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 2.10
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!