CS-vihjeet: Natus Vincere – OG | Klo 18:30

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tänään ESL Pro Leaguen puolelta, missä on tarjolla todellista herkkua. Lue pelivalinta iltaan!

Natus Vincere – OG

OG nappasi pakkovoiton lauantaina, kun se kaatoi GODSENTin numeroin 2-1. Nyt edessä on jälleen iso koitos, sillä voitto parantaisi huomattavasti mahdollisuuksia jatkopaikkaan. Vastus on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo, sillä Natus Vincere on aivan maailman kärkeä.

Joukkueiden edellinen keskinäinen koitos on huhtikuulta, jolloin NaVi nappasi voiton lukemin 2-1. OG on kuitenkin kehittynyt hurjasti viimeisten kuukausien aikana, joten tänään luvassa on täysin toisenlainen ottelu. NaVi on ottelussa suosikki maailman parhaan pelaajan s1mplen johdolla. OG omaa kuitenkin omat mahdollisuutensa eikä sitä sovi unohtaa pois voittotaistelusta.

Yli 2,5 karttaa on oiva valinta, sillä mahdollisesti valinnaksi tuleva Inferno pitäisi olla OG:lle erittäin edullinen kartta. Myös Natus Vinceren 2. kartan voitto on kelvollinen kohde, sillä todennäköisesti valinta kohdistuu Trainiin, jossa s1mple tulee dominoimaan.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!