CS-vihjeet: Natus Vincere – ENCE | Klo 15:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tänään iltapäivän pelistä, jossa kohtaavat Natus Vincere ja ENCE. Tässä pelivalinta klo 15:00 alkavaan otteluun.

Natus Vincere – ENCE

Suomalaisjoukkue ENCE aloitti ESL Pro League -sarjan komealla tavalla, kun joukkue nappasi komealla tavalla voiton Heroicista. Nyt vastus on vähintään yhtä kova, sillä Natus Vincere on jo vuosia kuulunut maailman kärkitiimien joukkoon.

Na’Vi on tunnetusti vahvasti maailman parhaimman pelaajan s1mplen varassa. ENCEllä onkin ehdottomasti saumat yllätykseen, mutta se vaatii tiivistä yhteispeliä sekä s1mplen pimentämistä. Luvassa on taatusti tasainen kamppailu, jossa kolmas kartta saattaa olla hyvinkin todennäköinen. Yli 2,5 karttaa kelpaa kertoimenkin puolesta lapulle.

Ottelu on myös katsottavissa ilmaiseksi Coolbetin sivuilla!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!