CS-vihjeet: Heroic – OG | Klo 16:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat perjantain isojen panosten pelistä, jossa voittaja jatkaa turnausvoiton tavoittelua, kun taas tappiolla tilille tulee 4. sija turnauksessa.

Heroic – OG

OG nousi torstaina todella kovaan voittoon, kun se nousi avauskartan tappion jälkeen GODSENTin rinnalle ja ohi. Voitto tiesi sitä, että joukkue lunasti paikan jo neljän parhaan joukkoon, mikä nostaa entisestään mahdollisuuksia päästä loppuvuoden Major-turnaukseen. Myös Heroic nappasi torstaina komean päänahan, kun se kaatoi fnaticin 2-1. Myös tanskalaisjoukkue on tämän turnauksen johdosta noussut potentiaaliseksi joukkueeksi, joka taistelee Majoreihin pääsystä. Näin ollen perjantain ottelulla on valtavat merkitykset pisteiden kannalta, sillä voittajalle on luvassa enemmän pisteitä sekä mahdollisuus vielä jopa turnausvoittoon.

Joukkueet eivät ole aikaisemmin kertaakaan kohdanneet, joten mielenkiintoa tulee riittämään. Karttavalintojen suhteen ei kummallekaan suurta etua ole luvassa, sillä peleille pääsee karttoja, joissa kumpikin pystyy suorittamaan hyvällä tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueet saattavat hävitä omat karttavalintansa, mutta vastaavasti ryöstää myös kaverin kartan. Yli 2,5 karttaa vaikuttaa hyvältä pelivalinnalta kahden tasaväkisen joukkueen kohtaamiseen.

Mainos alkaa

Heroicin ja OG:n välinen ottelu tulee tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilta, josta löydät koko matsin ajan myös livekertoimet!

Coolbet
Heroic – OG
Alkaa: 3.7. klo 16:00
Vihje: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 1.85
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!