CS-vihjeet: Heroic – ENCE | Klo 15:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tänään Heroicin ja ENCEn välisestä pelistä, johon pelivalinta on sama, jolla eilen haettiin osuma pois G2-OG-ottelusta.

Heroic – ENCE

Suomalaisjoukkue ENCE aloittaa ESL Pro Leaguen kohtaamalla ESL One Cologne -turnauksen viime viikolla voittaneen Heroicin. Tanskalaisjoukkue on joutunut todelliseen myrskyn silmään viime päivien aikana, kun joukkueen valmentaja sai vuoden pannan huijaamisesta. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueen tekemisessä, joten ENCEllä on todellinen paikka iskeä.

ENCE on kaiken lisäksi saanut rauhassa harjoitella viime viikot kuvioita Jampin kanssa, joten nyt pitäisi olla aika näyttää todelliset kyvyt. Heroic on ennakkosuosikki ottelussa, mutta ENCE pystyy taatusti haastamaan tanskalaisjoukkueen.

Yli 2,5 karttaa lähtee lapulle mainiolla kertoimella!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!