CS-vihjeet: HAVU taistelee finaalipaikasta Flashpoint-turnauksessa

CS-vihjeet Päivän kuumimmat vetovihjeet lauantai liiga-vihjeet - pallomeri.net

CS-vihjeet tulevat lauantai-illan jännitysnäytelmään, jossa kohtaavat HAVU ja MAD Lions. Lue perustelut ja päivän pelivalinta kamppailuun.

Nappaa 10 euron ilmaisveto HAVUn matsiin!

CS-vihjeet:

HAVU – MAD Lions

Flashpoint-turnauksessa pelataan suomalaisittain isoista asioista lauantaina, kun HAVU yrittää lunastaa paikkansa Grand Finaliin. Vastus on kuitenkin kovaa luokkaa, sillä MAD Lions on laadukas joukkue, vaikkakin heikkoja kohtia todellakin löytyy. Ottelusta on taatusti luvassa äärimmäisen tiukka vääntö, joka vedetään varmasti pitkän kaavan kautta. Jos ja kun MAD Lions pääsee valitsemaan Miragen, niin joukkue on lähellä karttavoittoa. Sen sijaan HAVUlla on omat karttansa, jossa on viime aikoina kulkenut hyvin. Kolmen kartan vääntö on varmasti lähellä, mikä saattaa hyvin päättyä HAVUn hyväksi. Kertoimet ovat kallellaan MAD Lionsille, mutta itse ottelu vaikuttaa lähes 50-50-tilanteelta. Yli 2.5 karttaa kelpaa ehdottomasti lapulle.

Ottelu alkaa lauantaina klo 22:00.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut – sekä tietysti tuplaus ja triplaus – suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!