CS-vihjeet: GODSENT – OG | Klo 19:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tänään cs_summit 6 -turnauksesta, jossa Aleksib:n johtama OG on pakkovoiton edessä tai voittohaaveet kariutuvat.

GODSENT – OG

OG kärsi keskiviikkona tappion Vitalitylle suoraan 2-0. Tämä tarkoitti sitä, että joukkue putosi alempaan kaavioon, jossa vastaan tulee GODSENT. Tämän ottelun voittaja lunastaa paikan neljän parhaan joukkoon, kun taas hävinnyt osapuoli pelaa 5. sijasta.

GODSENT ja OG ovat kohdanneet edellisen kerran maaliskuussa. Tuolloin GODSENT oli vahvempi 2-1. Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin hieman erilaiset, sillä Aleksib:n kipparoima jengi on selvästi osoittanut kehittymisen merkkejä ja myös GODSENT on paremmassa vireessä. Kumpikin pääsee valitsemaan itselleen erittäin otollisen kartan, mikä tarkoittaa sitä, että ratkaisua haetaan todennäköisesti kolmannesta kartasta.

Voittajan veikkaaminen onkin haastava urakka, sillä koitos voi kääntyä kumpaan suuntaan vain. Sen sijaan yli 2,5 karttaa tarjoilee sellaisen kertoimen, että se napataan lapulle.

Mainos alkaa

GODSENTin ja OG:n välinen ottelu tulee suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilta, jossa on tarjolla myös livekertoimet koko kamppailun ajan.

Coolbet
GODSENT – OG
Alkaa: 2.7. klo 19:00
Vihje: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 1.85
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!