CS-vihjeet: G2 Esports – ENCE | Klo 17:30

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat tänään alkuillan mielenkiintoisesta G2 Esportsin ja ENCEn välisestä mittelöstä. Tässä perustelut ja pelivalinta otteluun! Nyt haetaan jatkoa komealla CS-tipsien putkelle!

G2 Esports – ENCE

Kumpikin kärsi tappion avausottelussaan, joten tänään ainoastaan voittajan turnaus saa jatkoa. G2 Esports on tällä hetkellä maailmanlistan ykkösenä, joten se kertonee kaiken joukkueen tasosta. Vaikka maanantaina tuloksena oli tappio Vitalitylle, niin nyt lähtökohdat otteluun on huomattavasti paremmat, sillä Vitality-ottelu oli jatkumoa hurjalle otteluruuhkalle, sillä G2 Esports pelasi vielä sunnuntaina pitkän viiden kartan väännön Dreamhack Masters Spring -turnauksen finaalissa.

Ranskalaisten joukkueesta löytyy tulivoimaa ja ehdottomana tähtenä joukkueessa on AWP:n kanssa heiluva kennyS. Jos on ENCEllä tulivoimaa, niin G2 Esportsilla sitä on ehkäpä vielä laajemmalla rintamalla.

Maailmanlistan ykkösen voitto lähteekin lapulle kohtuullisen maukkaalla kertoimella 1,78.

Mainos alkaa

G2 Esportsin ja ENCEn välinen ottelu on katsottavissa ilmaiseksi Coolbetin sivuilla. Suoran lähetyksen lisäksi tarjolla on myös live-kertoimet koko taiston ajan.

Coolbet
G2 Esports – ENCE
Alkaa: 17.6. klo 17:30
Vihje: G2 Esports
Kerroin: 1.78
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!