CS-vihjeet: FaZe Clan – ENCE | Klo 21:00

Telia CS-vihjeet Road to Rio Fortnite Elias Olkkonen csgo counter-strike esports

CS-vihjeet tulevat maanantain odotetusta ottelusta, jossa kohtaavat FaZe Clan ja ENCE. Tässä perustelut ja pelivalinta illan herkkupalaan.

FaZe Clan – ENCE

BLAST Premier Spring Finals -turnauksessa pelataan valtavista panoksista, sillä voittajalle on tarjolla hirmuinen summa rahaa sekä himoittu paikka ensi vuoden tammikuussa pelattavaan BLAST Premier Global Finals -turnaukseen.

ENCEn lähtökohdat turnaukseen ovat mainiot, sillä joukkue pelaa tällä hetkellä nykyisen rosterinsa parasta peliä. Yhteispeli toimii, tulivoimaa riittää ja kovassa paikassa henkinen kantti on kunnossa. Se näkyy myös tuloksissa, sillä suomalaisia on tällä hetkellä äärimmäisen vaikea lyödä.

FaZe Clan on kuitenkin aivan maailmanluokan tiimi, joten ENCEn voitto vaatii tänään aivan huippusuorituksen. Paras pelivalinta onkin varmasti yli 2,5 karttaa, sillä luvassa on tiukka matsi, jossa molemmat saattavat viedä oman karttavalinnan nimiinsä.

Mainos alkaa

ENCEn kaikki tämän viikon pelit tulevat suorana lähetyksenä Coolbetin sivulta. Tämän lisäksi tarjolla on myös livekertoimet otteluihin!

Coolbet
FaZe Clan – ENCE
Alkaa: 15.6. klo 21:00
Vihje: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 1.90
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!