CS-vihjeet: ENCE-mousesports | Kumpi nappaa välieräpaikan?

ENCE

CS-vihjeet tulevat lauantain ehdottomasti mielenkiintoisimmasta ottelusta suomalaisittain katsottuna. Tässä perustelut ja pelivalinta taistoon!

Nappaa 10€ ilmaisveto ENCEn matsiin!

ENCE-mousesports

ENCEllä on tiukat paikat, koska voitto olisi todella arvokas tulevaisuutta silmällä pitäen, mutta vastustajana on aina vaarallinen mousesports. Täytyy kuitenkin muistaa, että ”hiiret” ovat olleet viime viikkoina kohtuullisen sekaisin ja selvästi heikommatkin joukkueet ovat napsineet pisteet kotiin mousesportsia vastaan.

Näin ollen ENCEllä on aito mahdollisuus napata voitto ja paikka sunnuntaina pelattavaan välierään. Se vaatii kuitenkin virheetöntä suoritusta ja jokaisen pelaajan on pystyttävä pelaamaan huipputasolla. Avauskartta tulee näyttämään isosti suuntaa, sillä suomalaisjoukkue ei saisi missään nimessä hävitä omaa karttavalintaansa.

Mainos alkaa

Se on varmaa, että tasainen vääntö on taatusti luvassa eikä yksikään kartta tule olemaan todennäköisesti mikään ylijuoksu. Laitetaankin lapulle 1. kartan yli 26,5 kierrosta, mikä tuntuu oikein mainiolta pelivalinnalta.

Coolbet näyttää kamppailun suorana lähetyksenä sivuillaan klo 13:30 alkaen. Matsin ja livekertoimien pariin pääset alapuolella olevan nappulan kautta!

Coolbet
ENCE – mousesports
Alkaa: 6.6. klo 13:30
Vihje: 1. kartan yli 26,5 kierrosta
Kerroin: 1.76
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!