CS-vihjeet: Astralis-North | Onko uudistunut maailmanlistan ykkönen yllätettävissä?

CS-vihjeet: Astralis-North | Onko uudistunut maailmanlistan ykkönen yllätettävissä?

Keskiviikkona laitetaan tulille CS-vihjeet, sillä kahden tanskalaisjoukkueen välisestä väännöstä löytyy erittäinkin mallikas pelivalinta illalle.

Astralis – North

Astralis joutui tekemään valtaisin muutoksen kokoonpanoonsa, kun joukkueen IGL gla1ve joutui sairaslomalle ja tilalle nostettiin JUGi. Muutos ei ole vaivaton ja se näkyi heti tiistaina, kun maailmanlistan ykkönen kantoi melko kankean esityksen päätteeksi Heroicin 2-0. Keskiviikkona vastus on paria astetta kovempi ja kaiken lisäksi Northilla on alla upea 2-1-voitto G2 Esportsista.

Astraliksen tekeminen tuskin ainakaan isoja askelia hyppää eteenpäin tiistaista, koska treeniaikaa ei juurikaan ole ollut. North tuleekin antamaan varmasti kovan vastuksen ja varsinkin 1. kartassa omaa jopa saumat voittoon. Laitetaan lapulle 1. kartan yli 26,5 kierrosta, mistä saa Coolbetilta mainion kertoimen 1.99.

Astraliksen ja Northin välinen ottelu näkyy myös suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilta, joten avaa ilmainen live stream klo 18:30 ja nauti maailmanluokan CS:stä.

Coolbet
Astralis vs North
Alkaa: 20.5. klo 18:30
Vihje: 1. kartan yli 26,5 kierrosta
Kerroin: 1.99
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut