CS-vihjeet: Astralis ja ENCE iskevät yhteen torstai-illan jännärissä

ENCE

CS-vihjeet tulevat illan jännitysnäytelmään, johon lähdetään todella mielenkiintoisista asetelmista! Tsekkaa perustelut ja pelivalinta iltaan!

Nappaa 10€ ilmaisveto ENCEn matsiin!

Astralis-ENCE

Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, koska kokoonpanomuutoksia tehnyt Astralis on ollut totaalisen jäässä, kun taas ENCE on nostanut tasoaan. Suomalaisten kritiikiksi on sanottava, että otteluiden voittaminen on edelleen ison työn takana. Se on nähty tässäkin turnauksessa, kun kaksi potentiaalista voittoa on vaihtunut tasapeleiksi.

Astraliksen kokoonpanon muuttuminen radikaalisti on vaikuttanut selvästi myös kertoimiin, sillä suomalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikin asemassa. Täytyy kuitenkin muistaa, että tanskalaisten nipusta löytyy laatua ja kyseessä on vain BO1-systeemin ottelu, joten Astralis omaa ehdottomasti saumat voittoon. Tuolla kertoimella napataankin ehdottomasti Astraliksen voitto lapulle!

Mainos alkaa

Coolbet näyttää kamppailun myös suorana lähetyksenä, minkä lisäksi sivustolta löydät myös livekertoimet otteluun! Lähetykseen pääset esimerkiksi alapuolella olevasta nappulasta.

Coolbet
Astralis – ENCE
Alkaa: 4.6. klo 20:15
Vihje: Astralis
Kerroin: 1.73
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!