Video: CS-pelaaja huijasi turnauksessa – koko joukkueelle potkut

Video: CS-pelaaja huijasi turnauksessa – koko joukkueelle potkut

Intialainen CS-pelaaja Nikhil ”forsaken” Kumawat jäi kiinni halpamaisesta tempusta, sillä miehen koneelta löytyi pelaamista helpottava huijausohjelma.

OpTic India -joukkueessa pelaava Kumawat jäi kiinni huijausohjelmasata eXTREMESLAND-turnauksessa, jossa tuomaristo kiinnitti huomiota intialaisen pelaamiseen. Lopulta turnauksessa käytetty huijauksenesto-ohjelma alkoi hälyttämään rikkeen merkiksi.

Kumawat yritti poistaa huijausohjelman ennen kuin tuomaristo ehtii paikalle, mutta se oli liian myöhäistä. Nimittäin tuomarit onnistuivat palauttamaan ja käynnistämään sen uudelleen, jolloin huijauksenesto-ohjelma reagoi tilanteeseen.

Kumawatin halpamainen temppu tuli lopulta joukkueelle kalliiksi, sillä OpTic India ilmoitti antaneensa potkut koko tiimille. Samalla selvisi myös se, että Kumawat oli käyttänyt huijausohjelmaa myös ESL India Premiership Fall Finale -turnauksessa. Se paljastui intialaisen käyttämän kiintolevyn avulla.

CS-ammattilainen jäi kiinni huijaamisesta – yritti poistaa ohjelman

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Tässä pätkä Kumawatin pelaamisesta. Ilmeisesti ainakin turnauksissa kielletty aimbot eli automaattinen tähtääminen on ollut miehellä käytössä.

Asiasta uutisoi suomeksi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut