CS:GO-vihjeet: ESL Pro League tarjoilee pari pelivalintaa iltaan

eSports CS:GO-vihjeet

CS:GO-vihjeet tulevat illan ESL Pro League -turnauksen otteluista, jossa nähdään jälleen maailman luokan joukkueet tositoimissa. Tässä pelivalinnat iltaan.

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

CS:GO-vihjeet:

Natus Vincere – forZe

Natus Vincere on ollut tällä viikolla suurissa ongelmissa, sillä joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa suoraan 2-0. Sen sijaan forZe on voittanut molemmat ottelunsa, joten asetelmat otteluun ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Katowicessa huipputurnauksen voittanut Na’Vi nousi maailmanlistan ykköseksi, mutta joku on mennyt pahasti pieleen tässä turnauksessa. Ei olisikaan ihme, vaikka tänään joukkue joutuisi jälleen tiukille hyvin pelannutta forZea vastaan. Laitetaan lapulle yli 2,5 karttaa.

Fnatic – North

Mainos alkaa

Fnatic on esittänyt viime viikkoina mainioita otteita, joten joukkueelta sopii odottaa myös menestystä tulevissa turnauksissa. North on nouseva joukkue, joka ajoittain pystyy voittamaan kovempiaan. Otteet kuitenkin ailahtelevat ja tämä näkyi viime ottelussa forZea vastaan, kun tuloksena oli 2-0-tappio. Fnatic onkin selvä suosikki kamppailuun, eikä 2-0-voitto olisi suurikaan yllätys.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!