Video: Crystal Palacelta Valioliiga-kauden karmein missaus – Wilfried Zaha ampui tolppaan 2vs0-hyökkäyksen päätteeksi

Wilfried Zaha

Crystal Palace nappasi lauantaina Valioliigassa voiton Brightonista lukemin 0-1, mutta Palacen Wilfried Zaha on tuskin silti tyytyväinen omaan suorittamiseensa.

Jo avausjaksolla kentällä nähtiin melko kuumiakin tunteita, kun Brightonin lämmittelemässä ollut vaihtomies Ezequiel Schelotto onnistui pääsemään Zahan ihon alle toden teolla.

Schelotto huuteli päätyrajalta jotakin Zahalle ja tämä kävi sylkäisemässä Schelotton eteen. Tästä italialaisen temperamentti kohosi siinä määrin, että hän puolestaan potkaisi pallon kohti Zahaa.

Välienselvittelyn lopputulema oli se, että Schelottolle annettiin keltainen kortti, kun taas norsunluurannikkolainen selvisi ilman varoitusta.

Zahan illan “huipennus” oli kuitenkin vasta edessä. Kun pelattiin jo lisäaikaa hän pääsi kahdella nollaa vastaan hyökkäykseen Cenk Tosunin kanssa. Palloa kuljettanut Tosun pisti kuitenkin pallon sen verran kovana eteenpäin, että vaikka Zaha ennättikin laukomaan jo pari metriä ennen päätyrajaa – ja edessä oli tyhj maali – osui hänen vetonsa tolppaan.

Crystal Palace vei vieraspisteet siitä huolimatta matkaansa, sillä Jordan Ayew oli iskenyt lukemat parikymmentä minuuttia aiemmin läpiajosta 0-1:een.

Wilfried Zaha kruunasi lauantai-iltapäivänsä tähän tyyliin:


Pelaajat:
Joukkueet: ,