Crvena zvezda-HJK näkyy ilmaiseksi – live stream UCL-otteluun

Crvena zvezda-HJK näkyy ilmaiseksi – live stream UCL-otteluun

HJK jatkaa taivaltaan Mestarien liigan karsinnoissa, kun edessä on matka Serbiaan. Tässä ilmainen live stream otteluun Crvena zvezda-HJK.

Crvena zvezda-HJK – live stream:

Klubi eteni odotetusti jatkoon 1. karsintakierrokselta, kun se kaatoi HB Torshavnin yhteismaalein 5-2. Nyt vastus on todella paljon kovempi, joten jatkopaikka vaatisi jopa ihmeen. Sitä ihmettä lähdetään muodostamaan Serbiassa, jossa huutomyrsky tulee olemaan valtaisa, sillä kotijoukkueen fanit ovat aivan Euroopan äänekkäimpiä. Tämän sai kokea viime kaudella myös Liverpool, joka hävisi lohkovaiheen ottelunsa Crvena zvezdalle.

Klubin olisikin tärkeää onnistua tekemään vierasmaali, jotta lähtökohdat kotiotteluun olisivat astetta paremmat. Se on varmaa, että keskiviikkona se ei tule olemaan helppoa, sillä vastus on äärimmäisen kova.

Ensimmäinen osaottelu on ohjelmassa keskiviikkona 24. heinäkuuta klo 21:45 alkaen. Tätä upeaa futisottelua ei kannata missata!

Unibet-TV näyttää yksinoikeudella Crvena zvezda-HJK -ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut