Junnupelissä nähtiin tuttu temppu – Cristiano Ronaldon poika kopioi isänsä tavaramerkkituuletuksen

Cristiano Ronaldon poika

Cristiano Ronaldon poika ei jättänyt epäselvyyksiä siitä kenen jälkikasvua hän on tehtyään maalin ja tuuletettuaan kuin isänsä.

Vanha sanonta väittää, pojasta polvi paranee. Sitä on vielä aikaista sanoa käykö näin Cristiano Ronaldon 11-vuotias pojan kohdalla, mutta ainakin hän on onnistunut ottamaan repertuaariinsa jo isänsä metkuja.

Cristiano Junior iski maalin Manchester Unitedin alle 12-vuotiaiden joukkueelle EF Gironesia vastaan junioriturnauksessa Espanjassa. Osumansa jälkeen nuorempi Ronaldo suuntasi kulmalipulle ja matki isänsä tuttua tavaramerkkituuletusta. Myös Cristiano Juniorin joukkuekaverit osallistuivat tuuletukseen mukaan.

Vielä on tietysti kaikin tavoin ennenaikaista ottaa kantaa siihen, että millainen futari nuoresta Ronaldosta voi vielä kehittyä, mutta ainakin isän mukaan lupaavia merkkejä on, vaikka hän itsekin suhtautuu vielä hyvin rauhallisin mielin asiaan.

– Katsotaan, tuleeko pojastani mahtava jalkapalloilija. Hänellä on potentiaalia. Hän on nopea ja hän harhauttelee hyvin, mutta se ei vielä riitä. Sanon aina hänelle, että menestys vaatii työtä ja omistautumista. En painosta häntä ryhtymään jalkapalloilijaksi, mutta jos minulta kysytään, haluaisinko hänestä jalkapalloilijan, niin kyllä, Ronaldo sanoi pojastaan Daily Mailille.

Cristiano Ronaldon poika kopioi isänsä tavaramerkkituuletuksen:

Katso myös: Ikävä episodi Portugalin liigassa – fani rynni kentälle ja yritti potkia Vitoria de Guimaraesin pelaajia


Pelaajat: