Cristiano Ronaldon etsimä McDonald’s-työntekijä ilmoittautui

Cristiano Ronaldon etsimä McDonald’s-työntekijä ilmoittautui

Cristiano Ronaldon elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista ja rahakasoissa uimista, sillä portugalilainen on kasvanut hyvin köyhissä oloissa.

Ronaldo kertoi viime tiistaina Piers Morganin haastattelussa, että on yrittänyt etsiä käsiinsä kolmea hampurilaisravintola McDonald’sissa työskennellyttä ihmistä, jotka aikanaan auttoivat häntä ja muita nuoria futarinalkuja Lissabonissa.

Haastattelussa Ronaldo kertoi, miten he 11-12-vuotiaina menivät harjoitusten jälkeen paikalliseen McDonald’siin kysymään, jos voisivat sulkemisaikaan saada yli jääneitä hampurilaisia.

Edna-niminen nainen ja kaksi muuta naista heltyivätkin ja antoivat pojille yli jäänyttä ruokaa.

– En koskaan löytänyt heitä uudestaan. Toivon tämän haastattelun myötä löytäväni heidät, koska haluan kutsua heidät Torinoon tai Lissaboniin luokseni ja tarjota päivällisen. Haluan antaa jotain takaisin, koska arvostan sitä aikaa niin paljon. En koskaan unohda sitä hetkeä, Ronaldo sanoi Morganin haastattelussa.

”Hän oli kaikista ujoin”

Sportbible kertoo, että nyt ainakin yksi näistä henkilöistä olisi löytynyt. Paula Leca -niminen nainen on kertonut portugalilaiselle Renascenca-radiokanavalle olevansa yksi Ronaldon etsimistä henkilöistä.

Leca kertoi radiokanavan haastattelussa, että muistaa Ronaldon, joka oli pojista ujoin ja hiljaisin. Hän on myöhemmin kertonut antaneensa hampurilaisia nykyiselle megatähdelle, mutta hänen miehensä ja poikansa eivät olleet uskoneet tarinaa.

– Jos hän kutsuu minut päivälliselle, ilman muuta menen. Ensimmäiseksi sanoisin hänelle kiitos ja aterian aikana voisimme muistella niitä aikoja, Leca sanoi.

Tsekkaa myös: Video: Cristiano Ronaldo piti tyylikkään puheen Leo Messiä koskien

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut