Video: Cristiano Ronaldo tuomittiin 19 miljoonan euron sakkoihin – poistui oikeudesta hymyssäsuin

Video: Cristiano Ronaldo tuomittiin 19 miljoonan euron sakkoihin – poistui oikeudesta hymyssäsuin

Italian Torinossa ja Juventuksen paidassa tätä nykyä viihtyvä Cristiano Ronaldo piipahti tiistaina vanhassa kotikaupungissaan Madridissa kuulemassa oikeuden päätöksen mieheen kohdistuneisiin veropetossyytteisiin.

Mistään pitkästä sessiosta ei viimeisessä käsittelyssä ollut kyse, sillä vain 15 minuutin kuluttua oikeussalista marssi ulos hymyilevä futistähti, joka jakoi faneilleen myös nimikirjoituksia.

Vakavuutta ei aiheuttanut edes se fakta, että oikeus oli juuri tuominnut Ronaldon 19 miljoonan euron sakkoihin. Huojentava asianhaara on varmasti se, että arviolta 400 miljoonan omaisuuden omaavan miehen kukkarossa tämä ei juurikaan tunnu – ja että hän vältti vankilan

Ronaldo kuitenkin tuomittiin 23 kuukauden vankeusrangaistukseen, mutta Espanjan lainsäädännön mukaan ensikertalaisen alle kahden vuoden tuomio muutetaan automaattisesti ehdolliseksi.

Tämä ”diili” oli kuitenkin tehty jo aiemmin syksyllä, joten sen suuremmin ei oikusistunto jännitystä tuonut.

14 osumaa Serie A:ssa viimeistellyt portugalilainen jakaa tällä hetkellä maalipörssin kärkisijaa yhdessä Sampdorian Fabio Quagliarellan sekä Atalantan Duvan Zapatan kanssa. Juventus pelaa seuraavaksi tulevana sunnuntaina, kun se matkaa Lazion vieraaksi.

Ronaldon istunnon jälkeen samassa oikeusistuimessa oli tarkoitus käsitellä Xabi Alonson veropetossytteitä ”läpystä vaihto”-tyylisesti, mutta tuota istuntoa lykättiin.

Tähän tyyliin Cristiano Ronaldo poistui oikeudesta:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut