Upeaa urheiluhenkeä – Cristiano Ronaldo vaati tuomaria perumaan hänelle tuomitun rankkarin

Cristiano Ronaldo Al-Nassr

Aasian Mestarien liigassa nähtiin upeaa urheiluhenkeä, kun Al-Nassrin Cristiano Ronaldo vaati tuomaria perumaan hänelle tuomitun pilkun.

Cristiano Ronaldon käytös pelikentällä ja sen ulkopuolella on aina jakanut mielipiteitä, mutta tällä kertaa supertähti osoitti niin hienoa urheiluhenkeä Aasian Mestarien liigan ottelussa, että tuskin kukaan löytää hänen tempustaan mitään kritisoitavaa.

Ronaldolle vihellettiin rangaistuspotku ottelussa Persepolisia vastaan, kun hän kaatui rangaistusalueella pallontavoittelutilanteessa. Persepoliksen pelaajat protestoivat vihellystä ankarasti, kun kaikkien yllätykseksi Ronaldo liittyi kuoroon. Ronaldo meni tuomarin pakeille ja vaati tätä perumaan rankkarin, koska ei kokenut tulleensa rikotuksi rankkarin arvoisesti.

Tuomari kävi keskustelun jälkeen katsomassa tilanteen sivurajalla olleelta näytöltä ja lopulta kumosikin alkuperäisen päätöksensä. Itse ottelu päättyi 0–0-tasapeliin. Tasapeli kuitenkin varmisti sen, että Al-Nassr voitti alkulohkonsa ja etenee pudotuspeleihin.

Cristiano Ronaldo vaati tuomaria perumaan hänelle tuomitun rankkarin:

Katso myös: Ennätyksellinen ottelu päättyi jo puoliajalla – Bundesliigan huipputuomari Felix Brych loukkaantui ilkeän näköisesti


Pelaajat:
Joukkueet: