Cristiano Ronaldo löi puhelimen pojan kädestä – äiti syyttää supertähteä tökeröstä sovittelupuhelusta

Cristiano Ronaldo Manchester United / Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo yritti huonolla menestyksellä sovitella huhtikuussa otsikoihin noussutta kohtaamista uhrina olleen pojan äidin kanssa.

Cristiano Ronaldon käytös 9. huhtikuuta pelatun Valioliiga-ottelun jälkeen toi jälkiseuraamuksia, kun Evertonin voittoon päättyneen ottelun jälkeen Ronaldo päättyi läimäisemään 14-vuotiaan fanin puhelimen maahan pukukoppikäytävällä.

Liverpool Echo haastatteli tapauksen jälkeen pojan äitiä Sarah Kellyä. Kellyn mukaan Ronaldo pahoinpiteli autistista ja motoristen toimintojen koordinaatiohäiriöstä kärsivää lastaan ruhjomalla tämän kättä lyönnillään. Kelly myös jakoi kuvamateriaalia, jossa pojan käsi näytti olleen mustelmilla.

Merseysiden poliisi otti tapauksen tutkittavakseen pahoinpitelynä ja Ronaldo saikin äskettäin huomautuksen virkavallalta. Nyt 14-vuotiaan Jacob-pojan äiti Kelly on kertonut Mirrorille, että Ronaldo soitti välikohtauksen jälkeen hänelle.

Kellyn mukaan päivä episodin jälkeen hänelle soitti ensin Ronaldon avustaja, joka tarjosi mahdollisuutta tapaamiseen. Kelly kertoo kieltäytyneensä, minkä jälkeen avustaja oli hänen mukaansa kysynyt tietääkö Kelly kuka Ronaldo on? Kelly vahvisti tietävänsä ja toisti kieltävän vastauksensa.

– Lopetin puhelun ja tärisin ja itkin. Olin peloissani. Kuinka he kehtaavat? Kelly kommentoi Liverpool Echolle.

“Hän on ylimielisin mies, jonka kanssa olen koskaan puhunut”

Kellyn mukaan sama mies soitti hänelle uudelleen kaksi päivää myöhemmin ja kertoi, että Ronaldo haluaisi puhua hänen kanssaan henkilökohtaisesti. Ronaldo soitti Kellylle, mutta naiselle jäi huono maku. Hän luonnehti Ronaldoa ylimielisimmäksi mieheksi, jonka kanssa on koskaan puhunut.

– Hän kysyi minulta, haluaisinko tulla tapaamaan hänen perhettään. Hän sanoi, ettei ole huono isä. Sanoin hänelle, etten ole koskaan sanonut, että olisit huono isä, Kelly paljasti.

Ronaldo kertoi Kellyn mukaan myös kamalasta lapsuudestaan ja mainitsi menettäneensä isänsä.

– Sanoin hänelle, että kaikilla on nyyhkytarina, Ronaldo, minä menetin isäni nuorena ja minulla on ollut syöpä, Kelly kertasi puhelun kulkua

Kellyn mukaan Ronaldo kutsui häntä Jackiksi, mihin nainen vastasi etunimensä olevan Sarah.

– Oi, Sarah, olen pahoillani, Ronaldo sanoi Kellyn kertoman mukaan.

Kellyn mukaan Ronaldo ei myöskään viitannut hänen poikaansa Jacobiin tämän nimellä, vaan puhui koko ajan “pojasta” ja löi epähuomiossa lisää vettä kiukaalle viitatessaan Jacobin vammaan ja sanoen tietävänsä, että “pojalla on ongelmia”.

– Sanoin hänelle, että hänellä ei ole ongelmia, hänellä on vamma, sinä olet se, kenellä on ongelma, Kelly latasi.

Ronaldo Kellyn mukaan kyllä pahoitteli tapahtunutta, mutta lisäsi, ettei ole tehnyt mielestään mitään väärää.

– Hän sanoi, ettei hän ole potkinut, tappanut tai lyönyt ketään. Se sai minut roihuamaan, raivosin ja sydämeni pumppasi ja sanoin hänelle, että se, että sinä hakkaat poikani kättä ja pistät sen mustelmille, ei siis satuta ketään?. Hän sanoi, ettei halua tätä mediaan tai oikeuteen. Hän sanoi, että hänellä on hyvä lakitiimi, hän voittaisi ja taistelisi minua vastaan loppuun asti. Hän sanoi, että hän tietää, miten pelata median kanssa. Haluan nähdä oikeutta, koska sitä ei ole ollut lainkaan. Haluan, että hänet saatetaan vastuuseen teoistaan. Ainoa tapa saada oikeutta on jatkaa taistelua, Kelly kiehui.

Kellyn mukaan hänen poikansa oli pitänyt Ronaldoa idolinaan, mutta ihmetellyt tämän tekoa. Jacob on Kellyn mukaan puhunut tapauksesta autisminsa takia joka päivä.

Cristiano Ronaldo lyö puhelimen 14-vuotiaan Jacobin kädestä huhtikuisen Everton-ottelun jälkeen:

Jacobin äiti Sarah Kelly jakoi kuvamateriaalia poikansa kädestä Liverpool Echolle:

Katso myös: Peter Schmeichel kertoi mielipiteensä Cristiano Ronaldosta – alkoi yhtäkkiä puolustamaan myös Sanna Marinia


Pelaajat:
Joukkueet: