Video: Cristiano Ronaldo vei maagisella hattutempulla Juventuksen jatkoon!

Video: Cristiano Ronaldo vei maagisella hattutempulla Juventuksen jatkoon!

Juventus eteni huimien vaiheiden jälkeen jatkoon Mestarien liigassa, kun Cristiano Ronaldo painoi hattutempun Atléticon Madridin verkkoon.

Juve oli todella tuskaisessa tilanteessa avausosan jälkeen, sillä joukkue kärsi Madridissa 2-0-tappion. Torinossa asetelmat olivat kuitenkin täysin erilaiset, sillä isännät tulivat hirmuisella vauhdilla otteluun. Palkinto koitti 27. minuutilla, kun Ronaldo puski toiveita herättävän 1-0-maalin.

Juventus sai toiselle jaksolle täydellisen startin, kun Ronaldo osui toistamiseen ja tasoitti yhteismaalit 2-2. Pitkään näytti siltä, että ottelussa nähtäisiin jatkoaika, mutta lopulta sitä ei tarvittu. Nimittäin Juventukselle tuomittiin rangaistuspotku 86. minuutilla. Tuomio herätti runsasta keskustelua, sillä Federico Bernardeschi näytti kompastuvan omiin jalkoihinsa.

Tuomarin päätös ei kuitenkaan vaihtunut, joten myös videotuomarit olivat todenneet tilanteen virheeksi. Ronaldo ei 11 metristä erehtynyt, vaan latasi pallon varmasti sisään.

Portugalilaistähden hattutemppu tarkoitti samalla sitä, että Juventus käänsi uskomattomalla tavalla otteluparin päälaelleen ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin.

Cristiano Ronaldo iski hattutempun Mestarien liigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut