Video: Cristiano Ronaldo pelasti ManU:n Mestarien liigassa – iski huiman osuman lisäajalla

Cristiano Ronaldo Manchester United - Pallomeri.net

Cristiano Ronaldo nousi jälleen kerran Manchester Unitedin sankariksi, kun hän iski kaksi osumaa Atalantan verkkoon Mestarien liigassa – mukaan lukien lisäajan tasoitusmaalin.

Atalanta meni johtoon 12. peliminuutilla Josip Ilicicin boksista lähtenyt laukaus upposi maalivahti David de Gean käsien kautta sisään. Unitedin vastaus saatiin aivan avausjakson lopulla, kun Bruno Fernandesin ja Cristiano Ronaldon yhteispeli toimi hienosti ja herroista jälkimmäisenä mainittu painoi pallon pömpeliin lähietäisyydeltä.

Vajaan tunnin pelin kohdalla isännät menivät jälleen edelle, tällä kertaa Duvan Zapatan toimesta. Tilannetta tarkasteltiin pitkään videolta mahdollisen paitsion vuoksi, mutta lopulta osuma hyväksyttiin.

Näissä lukemissa edettiin aina lisäajalle saakka. Sitä oli takana minuutin verran, kun Ronaldon upea veto boksin rajalta löysi tiensä maalin vasempaan alanurkkaan sinetöiden 2-2-loppulukemat.

ManU ja Villarreal ovat keränneet F-lohkossa 7 pistettä, kun taas Atalantalla on 5 pistettä plakkarissa. Alkulohkoa on jäljellä vielä kaksi pelikierrosta.

Cristiano Ronaldo tasoitti lisäajan osumallaan:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Lue myös: Vahvistus tuli: Antonio Conte on Tottenhamin uusi päävalmentaja


Pelaajat:
Joukkueet: ,